Calivita Organic Noni Juice - Certifikované organické Noni s bio ovocem

Přejít na obsah

Calivita Organic Noni Juice - Certifikované organické Noni s bio ovocem

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Superovoce · 5 Červen 2023
Tags: calivitaorganicnonišťáva
Máte občas pocit, že s vaším tělem není něco v pořádku? ... že to bolí tady, bolí to tam, že se cítíte neustále unavení, nemáte náladu a energii ani na sebe, ani na ostatní? ...že by někdo měl zastavit tento závod, že si potřebujete dát pauzu a zotavit se?

Mnoho z nás cítí tento pocit, protože každý druhý člověk na tuto otázku odpovídá kladně. Čím to je, že všichni děláme totéž a pravděpodobně špatně? Jedinou odpovědí může být prostředí, ve kterém žijeme a jak v něm žijeme.

Všechno má svou cenu

Lidské tělo se nevyvinulo tak, aby bylo sedavé nebo aby jedlo uměle vyrobené potraviny plné konzervantů. Rozhodně nelze říci, že by pravěcí lidé sledovali televizi, telefonovali nebo zběsile pracovali na noteboocích. Zatímco naši předkové byli ve stresu jen deset minut denně – dost dlouho na to, aby je nenapadl tygr – lidé jsou dnes ve stresu celé dny, týdny a roky. Aby to všechno vyvážili, pijí alkohol, kouří cigarety nebo něco snědí, a když je všechno bolí, dají se na léky. A je pro ně těžké najít čerstvý vzduch, aby se zhluboka nadechli.

Měli bychom udělat zásadní změnu, protože naše buňky doslova trpí špatnou životosprávou a nepříznivými vlivy prostředí. Pokud „trpí“ delší dobu, může tento stav postupně vést k latentnímu zánětu, tedy skrytému chronickému zánětu. Pokud v tuto chvíli nebereme signály našeho těla vážně, může to způsobit spoustu vážných problémů. Mohou se vyvinout metabolické poruchy, může dojít k nerovnováze cukru, může začít kalcifikace cév, mohou se objevit problémy s nervovým systémem, imunitní systém může napadnout vlastní buňky a v buňkách může začít degenerativní proces.

Vše důležité je v bio ovoci noni

Bohužel i přes naši snahu je těžké nebo téměř nemožné změnit naše prostředí a životní styl, a tak musíme sáhnout po jiné metodě. Existuje exotické a jedinečné ovoce noni, které je známé a používané již 2000 let a obsahuje řadu základních živin, aminokyselin, vitamínů a minerálů. Jeho účinné látky dokážou snížit zánět a bolest, pomáhají tělu produkovat vlastní antioxidanty, podporují zdravou buněčnou činnost a správné dělení buněk.

Organic Noni s bio ovocem

Dodatečný trojitý účinek organické šťávy Organic Noni od Calivita

Calivita Organic Noni obsahuje více než jen noni; byl obohacen o tři další druhy bio ovoce. Podle výzkumu mimo hlavní cílovou oblast posilují tři důležité věci, které lidé právě teď nejvíce potřebují. Třešeň podporuje činnost našich svalů a kloubů; granátové jablko chrání náš oběhový systém a hrozny nám pomáhají klidně spát.

Bio Noni, které pochází z lisovaného ovoce z ekologického zemědělství. Není kontaminován hnojivy, herbicidy ani chemikáliemi. Neobsahuje přidaný cukr, umělé konzervanty, barviva ani zvýrazňovače chuti. Intenzivní ovocné chuti produktu bylo dosaženo díky dokonalému podílu bio noni, bio třešní, bio granátových jablek a bio hroznů.

Nyní je váš čas udělat pro sebe první a nejdůležitější krok.

Nechte tyto závody za sebou a zažeňte samoléčebnou sílu svého těla s bio ovocem noni, které se nachází v certifikované organické šťávě noni! Tato šťáva Calivita noni byla nedávno samostatně certifikována úřadem pro bezpečnost potravin v jednom z členských států EU, což zaručuje, že neobsahuje pesticidy ani jiné chemikálie.

Calivita Organic Noni


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah