Pro-STP s extraktem ze saw palmetta - ideální podpora pro prostatu

Přejít na obsah

Pro-STP s extraktem ze saw palmetta - ideální podpora pro prostatu

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Podpora zdraví mužů · 24 Duben 2023
Tags: ProSTPextraktzesawpalmettaprostata
Nezhoubné zvětšení prostaty je především hormonální změna, kterou lze interpretovat jako mužské vyvrcholení a dříve či později postihne prakticky všechny muže. Obvykle to začíná ve vašich 40 letech, ale může se objevit již ve 30 letech. Ve věku 70 let pociťuje příznaky v průměru 80–90 % mužů. Známe však mnoho bylinek, které dokážou s tímto neduhem účinně pomoci.

Extrakt z ovoce Saw palmetto (Serenoa repens)

Mezi nejoblíbenější patří saw palmetto, jehož extrakt, jak potvrzují četné studie a bohaté zkušenosti, účinně redukuje příznaky nezhoubného zvětšení prostaty. Mechanismus jeho účinku je komplexní, včetně zmírnění zánětu, ale byl prokázán i antiestrogenní účinek a podpora udržení normální hladiny testosteronu v krvi.

Koncentrát z listů kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)

Extrakt z listů kopřivy, který je v Německu obzvláště oblíbenou složkou bylinných terapií na zvětšení prostaty, může inhibovat růst buněk prostaty, bránit dalšímu růstu a může také pomoci při prevenci nebo léčbě běžných infekcí močových cest snížením zánětu a diuretických účinků.

Rostlinné fytosteroly – jsou užitečné při zvětšení prostaty?

Zvláštností Pro-STP je přidaný fytosterolový komplex. Fytosteroly jsou sloučeniny nacházející se v mnoha rostlinách a rostlinných olejích, které naše tělo nevytváří. Ve studiích zahrnujících muže s benigní hyperplazií prostaty byly směsi fytosterolů účinné při snižování močové inkontinence.

Calivita Pro-STP

Doplněk Pro-STP dále obsahuje zinek, selen, prášek z lněných semínek, lykopen a bioperin, které podporují zdraví mužů!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah