Věk je jen číslo – zdravé tipy proti stárnutí

Přejít na obsah

Věk je jen číslo – zdravé tipy proti stárnutí

Prodejny Calivita International
Snad každý z nás by chtěl zůstat navždy mladý a vůbec nestárnout, nemít vrásky ani žádné zdravotní problémy spojené se stářím, zkrátka cítit se skvěle a skvěle vypadat. Čas nelze zastavit, ale dokážete najít jiné řešení? Jak docílit toho, aby muž zůstal zdravý, atraktivní a plný síly co nejdéle?

Ve zdravém těle, zdravá mysl

Jednou z příčin poškození tkání vedoucího ke stárnutí a smrti jsou volné radikály, které za určitých okolností mohou poškodit organismus. Naše tělo využívá antioxidační ochranu k boji proti nadměrné tvorbě volných radikálů.

Antioxidanty zahrnují širokou škálu látek, z nichž některé jsou pro tělo nezbytné, zatímco jiné jsou dodávány s potravou. Tyto látky jsou účinné proti stárnutí a nemocem souvisejícím s věkem. Mezi silné antioxidanty patří vitamíny C a E, selen, betakaroten, lutein, lykopen, koenzym Q10, kurkumin, flavonoidy a další látky. Antioxidační účinek kurkuminu využívá přípravek Curcuma Pro a v menší míře Joint ProteX FORTE, které cíleně působí na naše klouby, které se mohou věkem opotřebovávat.

Vitamin C proti stárnutí

Vitamin C je jedním z našich nejlepších pomocníků při zachování mládí. Je zodpovědný za syntézu kolagenu a pomáhá při tvorbě pojivové tkáně v kůži, což zlepšuje elasticitu pokožky a snižuje výskyt vrásek. Vitamin C má také příznivý vliv na mozkovou činnost a odstraňuje pocit únavy, díky čemuž pomáhá udržovat vitalitu.

Z celé řady produktů s vitamínem C se vyplatí vybrat Liquid C, který kromě přírodního vitamínu C obsahuje bioflavonoidy ze šípků, které podporují jeho vstřebávání a znásobují jeho antioxidační účinek.

Proti stárnutí

Prospěšné antioxidační polyfenoly

Polyfenoly, mezi které patří i flavonoidy, mají výrazné antioxidační vlastnosti, díky kterým ovlivňují zdraví a omlazení organismu. Polyfenoly podporují vstřebávání vitamínu C, mají protizánětlivé a protirakovinné vlastnosti, zvyšují imunitu, posilují stěny cév. Mohou být účinné při zánětech křečových žil, které mohou být jedním z problémů seniorů.

Vzhledem k tomu, že polyfenoly mají také antioxidační vlastnosti, poskytují dostatečnou ochranu proti stárnutí těla. Mezi polyfenoly patří například rutin, kvercetin, resveratrol, epikatechin a další. Z našich produktů můžeme vyzdvihnout produkt Resveratrol PLUS, který kromě resveratrolu obsahuje také koenzym Q10, který má rovněž silný antioxidační účinek.

Krása a vitalita pro pokožku

Zralé pleti prospěje kvalitní kosmetika. Bez kyseliny hyaluronové se neobejde téměř žádný moderní přípravek na stárnoucí pleť, účinné jsou i různé kvalitní přírodní oleje, jako je olivový, jojobový a mandlový, ale i bambucké máslo. Všechny tyto látky spolu s aloe vera obsahuje Anti-Ageing krém, který stárnoucí pleť dokonale vyživuje a hydratuje.

ORGANICARE krém proti vráskám (50 ml) snižuje viditelnost vrásek, intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku obličeje, krku a dekoltu. Rychle se vstřebává, má příjemnou, jemnou a jemnou texturu a zároveň pokožku rychle a viditelně napíná a vyplňuje. Jeho tajemství spočívá v jedinečné kombinaci přírodní kyseliny hyaluronové a organických bylin, jako je aloe vera, olivový olej, mandlový olej, bambucké máslo a jojobový olej.

Svou krásu bychom ale měli podporovat nejen zvenčí, ale i zevnitř. Nepostradatelným pomocníkem v tom bude Full Spectrum, které našemu tělu dodá potřebné minerály a vitamíny, a tím podpoří jeho vitalitu.

#glamUp elixír mládí s kolagenem, kyselinou hyaluronovou a betakarotenem!

#glamUp obsahuje vysokou dávku hydrolyzovaného kolagenu, který je doplněn o kyselinu hyaluronovou a další přírodní antioxidanty. Účinné látky v něm obsažené dokážou redukovat hloubku vrásek, zlepšit hydrataci a pružnost pokožky, zmírnit záněty kůže a chránit buňky před škodlivými účinky volných radikálů (např. proti UV záření). Tento lahodný, komplexní nápojový prášek s citrusovou příchutí je bez konzervantů, barviv, cukru, lepku, sóji a GMO.

Beta-karoten je prekurzorem vitaminu A; lidské tělo jej dokáže přeměnit na vitamín A podle svých potřeb. Vitamin A je stavebním kamenem sítnice, nezbytnou součástí našich očí, která hraje nepostradatelnou roli v procesu vnímání světla. Jeho časté používání také přispívá k udržení normálního stavu pokožky a pomáhá předcházet poškození způsobenému UV zářením.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah