Vysoce kvalitní certifikovaný sójový lecitin bez GMO

Přejít na obsah

Vysoce kvalitní certifikovaný sójový lecitin bez GMO

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Bylinky · 14 Duben 2023
Tags: certifikovanýsójovýlecitinbezGMOTriplePotencyLecitin
Lecitin je látka podobná tuku klasifikovaná jako fosfoglyceridy, která je pro lidské tělo nezbytná. Ve významném množství se nachází v buněčné membráně a svalech. Je nezbytný pro činnost centrálního a periferního nervového systému, podporuje imunitní systém, podílí se na činnosti kostní dřeně. Sója je významným zdrojem lecitinu, jehož hlavními složkami jsou cholin a inositol. Cholin chrání buněčnou membránu před vnějšími vlivy, podílí se na přenosu nervových vzruchů (vyrábí se z něj acetylcholin) a hraje důležitou roli i v metabolismu tuků. Inositol také podporuje mozkové procesy. Cholin i lecitin odbourávají tuk a chrání játra. Při jeho nedostatku může dojít k dysfunkci jater. Jíst hodně tuků a jíst nezdravě může přetěžovat játra, která nedokážou správně odbourávat škodlivé látky a tuky a ty se ukládají. Takzvaná obezita jablkového typu a také celulitida, která se často objevuje v mladém věku. Vzhledem k tomu, že lecitin podporuje odbourávání tuků a urychluje metabolismus, vyplatí se jej užívat i jako doplněk při redukčních dietách.

Lecitin podporuje vstřebávání vitamínů rozpustných v tucích, chrání žaludeční sliznici a podporuje tvorbu žaludeční kyseliny. Podílí se na regulaci hladiny cholesterolu tak, že transportuje cholesterol z cév, díky čemuž se nemůže hromadit ve stěnách cév. Z tohoto důvodu je důležitou složkou produktu, který podporuje udržení normální hladiny cholesterolu zvaného Cholestone. Lecitin zlepšuje průtok krve a může dokonce snižovat vysoký krevní tlak. Lecitin zvyšuje zásobení mozku energií, posiluje nervy, zlepšuje paměť, zmírňuje stresové reakce a snižuje psychickou únavu. Je také účinným pomocníkem v boji s mentální retardací. Jeho nedostatek může způsobit bolesti hlavy, problémy s pamětí, podrážděnost a potíže se soustředěním. Zkušenosti ukazují, že příznivě působí při bolestech kloubů a má dobrý vliv na stav vlasů, snižuje vypadávání vlasů. Calivita Super Soya Lecitin je díky své oblíbenosti dostupný v balení po 100 a 250 ks, k dispozici je také Triple-Potency Lecitin. V závislosti na zdroji problému lze všechny tři lecitiny kombinovat s jinými produkty. Za zmínku stojí, že lecitiny Calivita mají certifikát kvality cGMP, neobsahují nečistoty a GMO.

Super Soya Lecithin

Lecitin bez GMO, jehož dvě hlavní složky jsou cholin a inositol, je vynikajícím a přirozeným mozkovým stimulantem pro studenty středních a vysokých škol. Kromě mnoha dalších prospěšných vlastností působí blahodárně na nervový systém, fungování našeho mozku a naši paměť. K překonání únavy a nepozornosti doporučujeme Triple-Potency Lecitin, který nyní můžete užívat se speciální slevou z prvního balení!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah