Doplňte své zásoby minerálů pomocí MagneZi B6 a Calcium Magnesium PLUS!

Přejít na obsah

Doplňte své zásoby minerálů pomocí MagneZi B6 a Calcium Magnesium PLUS!

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Minerální látky · 3 Červenec 2023
Tags: minerályMagneZiB6CalciumMagnesiumPLUS
Přišel červenec a s ním i teplo. V tomto ročním období může naše tělo potřebovat více minerálů, než naše tělo normálně potřebuje ke správnému fungování. Ale je to zcela pochopitelné, protože když trávíme více času venku, tak se také více hýbeme a také se více potíme kvůli horku. A díky pocení přicházíme o cenné minerály, které pak potřebujeme doplňovat.

To platí zejména o hořčíku, který je mimo jiné nezbytný pro zdravou činnost svalů.

Během dovolené budete pravděpodobně častěji jezdit na kole a trávit na kole více času. A samozřejmě to není jediná činnost, která může váš organismus pořádně zatížit. Pokud například trávíte čas na pláži a jen občas plavete nebo se věnujete vodním sportům s přáteli, určitě pocítíte, že vaše tělo potřebuje mnohem více energie. To může ve skutečnosti znamenat, že vaše zásoby hořčíku jsou vyčerpány a je třeba je doplnit.

MagneZi B6 s citrátem hořečnatým

Produkt Calivita MagneZi B6, který byl speciálně vyvinut pro komplexní podporu svalového a nervového systému, obsahuje nejen hořčík, ale také vitamín B6 a zinek.

Magnesium b6 Calivita se doporučuje zejména pro sportovce a osoby vystavené fyzické zátěži, nadměrným ztrátám tekutin (např. pocením) a kdykoli máte pocit, že byste v únavných a vyčerpávajících dnech mohli využít trochu energie navíc.

Pocení samozřejmě nevyčerpává jen zásoby hořčíku. Můžete mít také nedostatek mnoha dalších minerálů, včetně vápníku, který je stejně jako hořčík nezbytný pro správnou funkci svalů.

Calivita MagneZi B6

Snadno vstřebatelný vápník a hořčík

Naštěstí se vápník snadno doplňuje (i když si ho tělo nevytváří). Calcium Magnesium PLUS od Calivita je doplněk stravy s obsahem vápníku a hořčíku určený k podpoře zdraví kostí, správné činnosti svalů a nervového systému. Calcium Magnesium PLUS je navíc posílen vitamíny D3 a K2. Tento produkt doporučujeme zejména v případě, že chcete zajistit dostatek vápníku odpovídající zvýšené fyzické aktivitě.

Calivita Calcium Magnesium PLUS

Nezapomeňte doplnit zásoby minerálů: přidejte se k nám, užijte si kvalitní produkty Calivita a užijte si léto aktivně!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah