Jakou šťávu z noni vybrat? Polynéské nebo organické noni? Porovnáváme a navrhujeme.

Přejít na obsah

Jakou šťávu z noni vybrat? Polynéské nebo organické noni? Porovnáváme a navrhujeme.

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Super ovoce · 7 Srpen 2023
Tags: polynéskýorganickýnonidžus
Jste to, co jíte

Léto je období, kdy by si každý měl v podstatě dopřát dostatek čerstvého ovoce. Rozhodující je ale samozřejmě kvalita ovoce, které vám přijde na stůl – stejně jako celková čistota jídla, které jíte. „Jste to, co jíte,“ říká přísloví založené na myšlence pocházející ze starověkého Řecka a nakonec připisované Hippokratovi. Tato prastará myšlenka v nás nikdy nepřestala růst. Naopak, dnes je to ještě výraznější a oprávněnější, protože zažíváme, že potraviny z konvenční produkce ztrácejí velkou část své nutriční hodnoty a potenciálně obsahují i chemikálie škodlivé pro naše zdraví. Za tímto procesem stojí velkochov a vysvětluje, proč je bioprodukce stále více známá a oceňovaná, a odhaluje důvody její rostoucí obliby v posledních letech.

V čem je tedy pro vás bio lepší?

Zde je seznam výhod, díky kterým je organická lepší volba:

1. Zdravý životní styl

Ti, kteří jedí certifikované biopotraviny, věří, že mohou žít zdravěji, a výzkumy potvrzují mnoho výhod bio surovin.

2. Potraviny s vyšším obsahem živin, lepší chutí a lepší kvalitou

Díky staletým šetrným metodám zpracování, které se dlouhodobě osvědčily, a výrobě přizpůsobené místnímu prostředí mají biopotraviny tendenci obsahovat více vitamínů a minerálů, chutnají lépe a mají celkově lepší kvalitu než konvenční neekologické produkty. .

3. Čistota a bezpečnost

Je důležité, aby bio produkty byly vyrobeny bez použití syntetických chemikálií, to znamená, že neobsahují fungicidy a insekticidy, stejně jako žádné dezinfekční prostředky nebo zbytky hnojiv.

Kromě mnohaleté snahy spoléhat se co nejvíce na přírodní suroviny se těmito trendy řídí i Calivita, a proto v naší nabídce najdete stále více ekologických produktů této společnosti.

Jeden z našich vlajkových produktů Calivita, Organic Noni, je nejen certifikovaný jako organický, ale nedávno byl samostatně certifikován úřadem pro bezpečnost potravin v členském státě EU a je zaručeno, že neobsahuje pesticidy a jiné chemikálie. Jinými slovy, čistotu a bezpečnost tohoto produktu potvrdily a podpořily dvě nezávislé, nezávislé a důvěryhodné organizace.

Nové organické Noni

Vše důležité je v jednom ovoci – Bio Noni

Morinda citrifolia (v polynéských jazycích nazývaná noni) je unikátní exotické ovoce, které obsahuje řadu důležitých látek, aminokyselin, vitamínů a minerálů. Snižují zánětlivé procesy v těle a podporují zdravou buněčnou aktivitu a buněčnou proliferaci. To je dále umocněno trojitým účinkem organického granátového jablka, organických třešní a organických hroznů přidaných k organickému noni, což dodává produktu intenzivní ovocnou chuť. Zatímco aktivní složky šťávy Polinesian Noni pocházejí z nedotčené přírody, Organic Noni pochází z bio-certifikované farmy.

Proč tedy váhat podniknout kroky k udržení zdraví sebe a své rodiny? Vyzkoušejte Calivita Organic Noni a pokračujte v procházení našeho sortimentu po dalších certifikovaných organických produktech a užívejte si výhod!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah