Proč se vyplatí užívat vitamín D3 po celý rok?

Přejít na obsah

Proč se vyplatí užívat vitamín D3 po celý rok?

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Podpora moderního života · 24 Červenec 2023
Tags: VitamínD
Doufáme, že už víte, jak moc vitamín D pomáhá vašemu imunitnímu systému, abyste se mohli chránit před různými infekcemi a rychleji se z nich zotavit. Na druhou stranu, jak různorodý může být účinek vitamínu D bez ohledu na roční období. Chceme to teď shrnout!

Poškození životního prostředí, špatná životospráva může buňky stresovat a nemusí tento tlak dlouhodobě odolávat, což nevyhnutelně vede k zánětu. Z latentního, přetrvávajícího zánětu může vyplývat řada problémů: metabolické poruchy, neregulované hospodaření s cukrem, kalcifikace cév, poruchy nervového systému, psychické poruchy. Imunitní systém se bohužel může obrátit proti vlastním buňkám a dokonce může začít proces buněčné degenerace.

máma a dcera

Jak s tím vším souvisí vitamín D?

Výzkumy ukazují, že nízké hladiny vitaminu D jsou spojeny s vyšší úrovní zánětu. Vitamin D má schopnost naladit imunitní systém správným směrem a tak si nasazuje boxerské rukavice proti nízkým úrovním zánětů, které postihují celé tělo, jak je popsáno výše.

Vitamin D může pomoci snížit riziko rozvoje různých autoimunitních procesů (jako je polyartritida, roztroušená skleróza) a rakoviny. Pomáhá předcházet vzniku cukrovky, deprese, infarktu. Příznivě působí na inzulínovou rezistenci, hypertenzi, aterosklerózu a mentální retardaci ve stáří. Posiluje kosti a svaly a může předcházet osteoporóze.

Bohužel, jak stárnete, vaše schopnost produkovat vitamín D klesá, ale jak vidíte, suplementace je klíčová. Podpořte proto své tělo vitamínem D po celý rok!

Nyní vám s tím pomůžeme: vzhledem k obrovské poptávce vracíme do naší nabídky rodinný balíček D-drops! Věřte na suplementaci vitaminu D!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah