Jak vybrat přípravek s omega 3 kyselinami pro děti

Přejít na obsah

Jak vybrat přípravek s omega 3 kyselinami pro děti

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Zdraví dětí · 13 Březen 2023
Tags: omega3dětiomega3mastnékyseliny
Najít dobrý produkt s omega 3 kyselinami není vůbec jednoduché. V lékárnách a online je k dostání spousta těchto produktů. Nejčastěji se takové doplňky netestují na kontaminanty nebo těžké kovy, které se mohou nacházet v mořských rybách. Na co se tedy zaměřit, abyste pro své dítě našli kvalitní a bezpečný přípravek s omega 3? Vyplatí se věnovat pozornost certifikovaným produktům, které zaručují správnou kvalitu. Takovou záruku podle našeho názoru poskytuje certifikát cGMP, který dokazuje, že každá šarže suroviny byla testována na čistotu a kvalitu.

Doporučené produkty pro děti s omega 3

Na trhu se objevil nový vysoce kvalitní přípravek s tekutými omega 3 kyselinami - Nordic Pure Omega 3 Liquid. Tento tekutý produkt doplňuje řadu produktů Calivita s certifikací cGMP omega 3 tím nejlepším možným způsobem. Nyní si můžete vybrat klasické omega 3 kapsle - Omega 3 concentrate nebo Chewable Omega 3 měkké gelové gely nebo novou recepturu s tekutou Omega 3. Nordic Pure Omega 3 Liquid je prémiový produkt s přírodním zdrojem omega-3 mastných kyselin, tedy z tresčích jater, ale z udržitelného úlovku šetrným a jemným způsobem, aby byly zachovány jeho přirozené cenné živiny - esenciální omega-3 mastné kyseliny, vitamíny A a D a v zájmu ekosystému.

Omega 3 jsou potravou pro mozek

Chtěli jste někdy pomoci svým dětem stát se lepšími a chytřejšími?

Chtěli byste, aby lépe zvládaly domácí úkoly a školní povinnosti? Je dobré vědět, že právě zde mohou omega-3 mastné kyseliny poskytnout vašim dětem extra podporu. Mohou jim totiž pomoci zlepšit koncentraci, udržet pozornost, číst a psát a také mohou zlepšit spánek a náladu. Celkově vzato se zdá, že poskytují dostatečně pevný základ pro lepší výkon. Ale omega-3 mohou být také užitečné, pokud chcete minimalizovat potenciální absence ve škole, protože omega-3 pomáhají vašemu tělu bojovat s patogeny, aby bylo co nejlépe připraveno na zimu. S novým Nordic Pure Omega 3 Liquid toho snadno dosáhnete. Výrobek je v tekuté formě, takže nebudou problémy s polykáním, ani s dávkováním, které lze snadno přizpůsobit individuálním potřebám každého člena domácnosti. Tento olej z tresčích jater Calivita má jemnou citronovou příchuť, která neutralizuje chuť ryb.

Nordic Pure Omega 3 pro děti

Duševní jasnost a duševní svěžest

Omega-3 mastné kyseliny mohou být podporou nejen pro imunitní systém vašich dětí, ale i pro rodiče, protože je to jeden ze způsobů, jak je můžete chránit. Zpomalení procesů psychického úpadku a prevence demence a deprese, jak jen to je možné a na co nejdelší dobu, vám dává obrovské výhody, na které se můžete spolehnout bez ohledu na roční období. Můžete tak dát svým rodičům šanci: zlepšit jejich duševní schopnosti, rychlost myšlení a vybavování, aby zůstali zdraví a užívali si života a setkávání se svými vnoučaty.

Pohoda a energie

Při suplementaci těchto cenných látek samozřejmě nesmíte zapomínat ani na sebe, protože omega 3 mastné kyseliny dokážou pomoci od únavy a každodenního stresu způsobeného rychlým životním tempem. Omega-3 mastné kyseliny chrání srdce a přispívají k jeho normální činnosti; pomáhají vašemu tělu bojovat se záněty a činí vás imunními vůči chronickým onemocněním. Kromě toho fyzického podporují i zdraví duševní a dokážou vám zlepšit náladu, abyste si bez překážek užili báječně strávený čas s blízkými.

Chewable Omega 3

Omega 3 žvýkací kapsle

Kromě tekuté omegy existují také měkké žvýkací kapsle s jemnou citronovou příchutí - Chewable Omega 3. Jsou praktické pro každého, kdo nerad nebo neumí kapsle polykat, zejména pro děti, protože jde o kapsle sladké chuti. Snadno se vstřebávají a nedráždí žaludek. Získávají se molekulární destilací, která zajišťuje maximální čistotu koncentrátu rybího oleje.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah