Jak zhubnout? Začněme novinkou Shake One Pure!

Přejít na obsah

Jak zhubnout? Začněme novinkou Shake One Pure!

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Krása a tvarování postavy · 26 Leden 2023
Tags: hubnutíShakeOnePure
Být aktivní je jedním z klíčových faktorů pro štíhlou postavu a zdravý život. Vždy se můžete začít hýbat a díky našim užitečným radám a veganským proteinům může každý dosáhnout postavy, kterou chce.

Shake One Pure náhrada jídla shake

Na našem blogu představujeme novinku veganský Shake One Pure, který podporuje a usnadňuje hubnutí a dokáže nahradit i jakékoli jídlo či svačinu.

Shake One Pure je lahodný proteinový prášek na rostlinné bázi s příchutí bílé čokolády a malin, který doplní váš každodenní jídelníček nebo jakoukoli hubnoucí dietu. Neobsahuje syrovátku a je zcela rostlinný. Snadno a rychle ho rozpustíte ve vodě, mléce nebo rostlinném mléce a získáte tak plnohodnotný koktejl nahrazující jídlo.

Shake One Pure Calivita

Rostlinné proteiny pro vegany a vegetariány
Výrobek obsahuje vysoce kvalitní 100% rostlinné proteiny izolované z hrachu a hnědé rýže, je bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, doplněný o extrakt z Acai berry a inulin z kořene čekanky. Calivita Shake One Pure také obsahuje trávicí enzymy, které byly přidány pro snadnější vstřebávání, a speciální složení sacharidů zabraňuje náhlým výkyvům hladiny cukru v krvi. Shake One Pure je dostupný ve dvou baleních – velkém 500g a malém 30g.

Dietní plán pro hubnutí

Klíčem k hubnutí je více cvičit a méně jíst. Jednoduché, že? Na sladkosti a svačiny musíme trochu zapomenout a ať to zní jakkoli pikantně, stačí jíst méně. Je to zjednodušený přístup, ale přesný. Musíme konzumovat méně kalorií, než potřebujeme. V jídelníčku nemusíte dělat náhlé a dramatické změny, naopak je lepší jít postupně, krůček po krůčku. Někdy si můžete trochu dopřát a odměnit se, ale nikdy nezapomínejte na svůj cíl: vždy si pamatujte, čeho chcete dosáhnout, a držte se toho, co se chystáte udělat! K tomu vám mohou pomoci koktejly na hubnutí nahrazující jídlo. Zvláště pokud zvolíte novou formuli založenou na rostlinných proteinech Shake One Pure. Jeho lahodná sladká chuť malin a bílé čokolády uspokojí vaše mlsné jazýčky. A když to budete mít pod kontrolou, bude více než užitečné nahradit oběd tímto čistě rostlinným proteinovým práškem, který vám dodá všechny živiny, které potřebujete. One Pure Shake je obohacen o vitamíny a minerály, trávicí enzymy a vlákninu pro další zvýšení jeho účinnosti. Je třeba zmínit, že výrobek neobsahuje složky živočišného původu, umělá barviva, konzervanty, laktózu, lepek, plniva, stimulanty ani geneticky modifikované složky. Navíc obsahuje sacharidovou palatinózu, která zabrání náhlým výkyvům hladiny cukru v krvi.

Jak začít cvičit?

Spolu s úpravou jídelníčku doporučujeme začít s cvičebním programem (jakkoli se zdráháme!), neboť tak budete postupovat mnohem rychleji. Nejlepší je začít cvičit s profesionálními trenéry, kteří na vás budou dohlížet a představí vám cvičební plán šitý na míru vašim potřebám a možnostem. Později můžete pokračovat sami. Pokud začínáte sami, začněte pomalu, krok za krokem! V každém případě, a zvláště pokud máte nadváhu, cvičte postupně, abyste si neporanili vazy, svaly nebo klouby. Pro začátek postačí pravidelná svižná procházka (ne procházky s přáteli) nebo jízda na opravdovém či domácím kole, poté plavání, lehký běh nebo intenzivnější trénink.

Jak rychle obnovit svaly po tréninku

Před tréninkem můžete vypít Burn One, který zrychlí váš metabolismus a pomůže spalovat tuky v procesu cvičení. Regenerace po cvičení je velmi důležitá. Proto doporučujeme po tréninku vypít Shake One Pure Calivita. Protein po tréninku pomáhá regenerovat svaly. Toto je doba, kdy vaše tělo využívá přijaté bílkoviny a dokáže je maximálně využít. Proteiny jsou ideální pro pomoc při regeneraci svalů, které mohly utrpět mikrotrauma v důsledku stresu, a také jako prevence ztráty čisté svalové hmoty místo tukových zásob, když hubnete cvičením.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah