Jaký krém na intimní hygienu na podráždění je nejlepší vybrat?

Přejít na obsah

Jaký krém na intimní hygienu na podráždění je nejlepší vybrat?

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Kosmetika · 6 Březen 2023
Tags: intimníkrémEveryMomentkrémprointimníhygienu
EveryMoment - Moderní kosmetika pro intimní hygienu, bez parabenů, hormonů, na bázi přírodních bylinných složek.

EveryMoment je intimní krém pro ženy. Účinné látky krému podporují zdraví a správné funkce pochvy. Tento jedinečný krém, který neobsahuje hormony a parabeny, podporuje vyvážený, šťastný sexuální život a umožňuje intenzivní a smyslné intimní chvíle.

Jak zvýšit sexuální potěšení?

Tato přírodní receptura je mnohem víc než jen krém zvyšující sexuální potěšení. Doporučujeme pro každodenní použití bez ohledu na sexuální aktivitu, protože přírodní složky krému snižují riziko infekce, stimulují epitelizaci (urychlují hojení), zklidňují podráždění sliznic a dodávají jí pružnost. Přírodní složky používané při intimním styku podporují prokrvení genitálií, mají mírně promašťující účinek, dodávají pocit hydratace a poskytují lepší pocity. Používání přírodních ingrediencí v krému EveryMoment po celý rok a zejména v létě by mělo být součástí povinné intimní hygieny z důvodu zvýšeného pocení a zvýšeného rizika infekce, kterému jsme vystaveni. Také během a zejména po menopauze se mohou vyskytnout různé faktory, které nepříznivě ovlivňují lubrikaci pochvy. Pravidelné užívání se proto doporučuje zejména po menopauze, protože s věkem se množství kolagenu a elastinu snižuje.

EveryMoment - krém pro intimní hygienu proti podráždění
EveryMoment - Přírodní krém na intimní partie

L-arginin poskytuje okamžitý příjemný pocit tepla při poranění uvnitř pochvy a zvlhčuje sliznici. Spolu s rozmarýnem L-arginin stimuluje prokrvení pánve a zvyšuje citlivost na podněty. Zelená řasa chlorella pomáhá udržovat elasticitu a pevnost, skvěle doplňuje vlastnosti kolagenu a elastinu a kromě celkového hydratačního a posilujícího účinku zahrnuje i syntézu těchto dvou proteinů. Eukalyptový olej má antiseptické vlastnosti, vlčí bob stimuluje epitelizaci a spolu s heřmánkem a aloe vera příznivě působí na sliznici a pokožku. Zelený čaj je silný antioxidant, který osvěžuje a hydratuje pokožku.

Krém EveryMoment obsahuje účinné látky, které:
  • zvýšit množství kolagenu v tkáních a dodat pochvě pružnost a pevnost
  • pomáhají udržovat správné vaginální pH a vaginální flóru
  • urychlit zotavení z mikroúrazů způsobených během normálního pohlavního styku
  • podporují kvalitu pohlavního styku zvýšením krevního oběhu v genitáliích, čímž je styk intenzivnější
  • působí jako lubrikant
  • pomáhají udržovat normální poševní flóru a snižují tak riziko infekcí, které doprovázejí sexuální aktivitu, ale mohou být i důsledkem vnějších faktorů (cestování, nezdravé prostředí, bazény a sauny...) a vnitřních faktorů (nemoci, oběhové potíže hormonální terapie, antibiotická terapie, stres…).


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah