Joint ProteX FORTE, tedy účinné tablety na klouby nejen pro seniory

Přejít na obsah

Joint ProteX FORTE, tedy účinné tablety na klouby nejen pro seniory

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Podpora kloubů a kostí · 6 Únor 2023
Tags: JointProteXFORTEklouby
Volnost pohybu nejčastěji oceníme, až když ji náhle nebo postupně ztrácíme. Nejde jen o úrazy, závodní sporty a pravidelný intenzivní trénink, ale i přirozené procesy stárnutí, které mohou ovlivnit náš pohybový aparát. Kdo měl poškozenou, odřenou chrupavku, ví, jak náročný může být sebemenší pohyb.

Co pomáhá při obnově kloubní chrupavky?

V dospělosti závisí stav kloubní chrupavky na kvalitě a množství mezibuněčného materiálu produkovaného buňkami chrupavky, včetně obsahu vody. Pokud chrupavka ztratí obsah vody, její elasticita se sníží, a tím je citlivější. Nepružné zatížení chrupavky způsobuje mikrotrauma, která mohou spustit další degenerativní procesy. Snadno se tak rozvine tento obávaný proces, kdy se ráno skoro nehýbeme a naše klouby potřebují čas, aby se „rozhýbaly“ a náš pohyb se zregeneroval. Je to však jen začátek, později je každý pohyb bolestivý až omezený. Vždyť i v klidu je bolest. Pro zdraví chrupavek se velmi doporučuje konzumace různých látek, které chrupavku chrání. Patří mezi ně důležité stavební kameny chrupavky: glukosamin a chondroitin sulfát, které bohužel nejsou u seniorů vždy dostupné v dostatečném množství, takže jejich suplementace může mít klíčový význam v prevenci i léčbě.

Calivita Joint ProteX FORTE - účinný přípravek na klouby

Joint ProteX FORTE je jedním z nejúčinnějších přípravků na ochranu chrupavek, ale podporuje nejen regeneraci chrupavek, ale podporuje i tvorbu synoviální tekutiny mezi kostmi. Jedná se o skutečně unikátní přípravek, protože kromě látek podporujících pohyb těla, jako je kyselina hyaluronová nebo glukosamin, obsahuje také rostlinné extrakty s dlouhou historií v lidovém léčitelství, jako je kurkuma nebo luční bylina.

Calivita Joint ProteX FORTE

Joint ProteX FORTE doporučujeme nejen seniorům, ale i sportovcům a fyzicky aktivním lidem. Výrobek je také ideální po úrazech a úrazech během rekonvalescence a rehabilitace. Účinnost Joint Protex Forte je potvrzena mnoha pozitivními názory lidí, kteří jej vyzkoušeli.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah