Objevte vlastnosti bio levandulového oleje

Přejít na obsah

Objevte vlastnosti bio levandulového oleje

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Éterické oleje · 26 Červen 2023
Tags: esenciálníolejlevandule
Léto nám přináší nejen slunce, ale také mnoho pokladů přírody. Typická květina sezóny, levandule, je jednou z nejvšestrannějších bylinek s jemnou vůní, která je po staletí oblíbená pro své cenné aktivní složky.

Jedním z největších propagátorů levandulového oleje je francouzský chemik Gattefossé. Poté, co si vážně poranil ruku při výbuchu v továrně na parfémy, potřel ránu levandulovým olejem. Popálené místo nebylo infikováno a rána se zahojila bez jizev.

Cennou levanduli brzy objevil i kosmetický průmysl. Už naši prarodiče věděli, že smícháním pár kapek levandulového oleje s kondicionérem budou vlasy krásně lesklé a voňavé a ochrání tak před poškozením silným slunečním zářením.

Také nový BIO levandulový olej od Calivita může během léta pomoci celé rodině v mnoha situacích. Levandulový olej pomáhá na drobné ranky, řezné rány a oděrky během dovolené a také snižuje riziko jizev, proto se doporučuje dát si do domácí lékárničky lahvičku s levandulovým olejem.

levandulový olej Calivita

Ale nejen, že se vyplatí vzít si ho s sebou, levandulový olej dokonale uvolňuje a jeho intenzivní vůně nejen v šatníku, ale i venku pomáhá odpudit hmyz a komáry, takže váš pobyt bude opravdu příjemným zážitkem.



There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah