Přírodní doplňky Calivita - Vysoce kvalitní produkty s certifikací cGMP

Přejít na obsah

Přírodní doplňky Calivita - Vysoce kvalitní produkty s certifikací cGMP

Prodejny Calivita International
Čelíme těžkostem, které jsme už dlouho nezažili: kombinace nejvyšší inflace za poslední desetiletí, pandemie Covid, nedostupné ceny energií a hrozící recese nám velmi ztěžují život.

Nyní musíte opravdu začít věnovat pozornost svému zdraví!

Pokud vás nyní nemoc srazí z nohou, může se nejen snížit váš výdělek, ale také se mohou zvýšit vaše výdaje, pokud vám lékař předepíše léky.

Jíst zdravé a vyvážené jídlo je s neustále rostoucími cenami potravin stále obtížnější. Ceny čerstvého ovoce, zeleniny, masných výrobků, ryb a celozrnných pekárenských výrobků již dosáhly pro mnohé nerentabilní úrovně. Sestavit zdravou stravu je stále těžší a těžší. Strava bohatá na vitamíny a minerály je nezbytná pro udržení zdravé rovnováhy v těle. Pokud to u potravin již není možné, klade se ještě větší důraz na koncentrované doplňky stravy.

Produkty Calivita

Široká škála produktů s certifikací Calivita cGMP byla sestavena tak, abychom pro vás a vaši rodinu našli perfektní produkt, a to jak z hlediska ceny, tak složení!

9 DŮVODŮ, PROČ SI SI VYBRAT PRODUKTY CALIVITA®:

  • Calivita je jednou z mála společností, které splňují požadavky cGMP (Current Good Manufacturing Practice). cGMP je komplexnější a náročnější standard než GMP. Je neustále aktualizován, vylepšován na základě nejnovějších vědeckých objevů, nejnovějších technologií. cGMP vyžaduje testování každé šarže suroviny, každé šarže hotového výrobku. V každé fázi technologického procesu je prováděna kontrola výroby, která zaručuje nejvyšší možné standardy kvality, bezpečnosti a účinnosti výrobků.
  • Produkty Calivita mají certifikáty FDA (American Food and Drug Administration), splňují požadavky stanovené předpisy Evropské unie.
  • Všechny suroviny a produkty Calivita neobsahují GMO, znečišťující látky, těžké kovy a splňují příslušné mikrobiologické požadavky.
  • Přírodní suroviny jsou základem v procesu vytváření moderních receptur doplňků stravy CaliVita® s pokud možno ekologickými přísadami.
  • Zvláštní pozornost věnujeme tomu, aby byly vždy používány formy účinných látek s nejlepší biologickou dostupností a aby jednotlivé složky působily na organismus synergicky (vzájemně se posilující účinek).
  • Kromě využívání nejnovějších výsledků vědeckého výzkumu při vývoji inovativních kompozic se opíráme také o staletou tradici lidového léčitelství, která mimo jiné potvrzuje účinnost rostlinných složek používaných v našich přípravcích.
  • Calivita má 30 let zkušeností s výrobou a distribucí doplňků stravy.
  • Naprostá většina našich výrobků je vyrobena v USA.
  • Garantujeme 100% kvalitu našich výrobků.

Informovanost je nyní velmi důležitá! Neváhejte nás kontaktovat a my vám pomůžeme najít to nejvhodnější řešení pro vás!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah