Produkty Nopalin a Chromium Max, tedy zdravé pomáhají nejen při hubnutí

Přejít na obsah

Produkty Nopalin a Chromium Max, tedy zdravé pomáhají nejen při hubnutí

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Krása a tvarování postavy · 1 Květen 2023
Tags: hubnutíchromnopalNopalinChromiumMax
Nopalin je produkt z nopálového kaktusu. Podporuje detoxikaci a jako bohatý zdroj vlákniny příznivě ovlivňuje činnost střev a je pro tělo zdrojem vitamínů (B1, B2, niacin) a minerálů. Nopálový kaktus dokáže bránit vstřebávání tuků, má také pozitivní vliv na jejich odbourávání a vylučování. Díky svým diuretickým vlastnostem podporuje činnost močového měchýře a podporuje činnost ledvin.

Blahodárné účinky nopálu

Nopál ovlivňuje metabolismus sacharidů a tuků. Bylo prokázáno, že snižuje hladinu cukru v krvi a tím snižuje pocit hladu. Díky vysokému obsahu dietní vlákniny a niacinu snižuje zvýšenou hladinu cholesterolu (LDL) a triglyceridů a zabraňuje přeměně přebytečných cukrů na tuky. Zabraňuje nadměrnému překyselení organismu a předchází zácpě a také účinně bojuje proti odolným druhům rodu Candida. Zjistěte více o doplňku stravy Nopalin.

Calivita Nopalin

Jaká je role chrómu v lidském těle?

Chrom je esenciální mikroživina, což znamená, že si jej lidské tělo neumí vyrobit a můžeme jej získat pouze z vnějších zdrojů. Chrom se podílí na správném metabolismu polysacharidů, bílkovin a tuků a pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi. Díky tomu může pomoci předcházet „chuti“ na sladké, která je způsobena náhlými výkyvy hladiny krevního cukru, a přispívá tak k efektivitě hubnutí. Ne všechny formy chrómu jsou správně absorbovány. Sloučeniny chrómu s organickou vazbou, jako je pikolinát chrómu, se v těle nejlépe vstřebávají a využívají.

Blahodárný účinek chrómu

  • Snižuje chuť na sladké a polysacharidy.
  • Pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi. Pomáhá předcházet náhlým výkyvům hladiny krevního cukru a z toho vyplývající „chuti“, zejména sladké.
  • Podporuje působení hormonu inzulínu. Podle výzkumů chrom podporuje vychytávání inzulinu buňkami, čímž zlepšuje fungování tohoto hormonu. A když inzulín funguje správně, hladina cukru v krvi zůstává vyrovnaná.
  • Ovlivňuje metabolismus polysacharidů, bílkovin a tuků a zlepšuje tak jejich relativní zastoupení v těle. Účinně pomáhá přeměňovat bílkoviny na svalovou hmotu a cukry na energii.
  • Působí příznivě na hladinu cholesterolu, zlepšuje stav cév a je také výborným prostředkem proti vyčerpání, protože dodává tělu větší dávku energie.

Věděli jste, že nejlépe vstřebatelná sloučenina chrómu – pikolinát je obsažena v doplňku stravy Chromum Max 500.

Calivita Chromum Max 500


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah