RiseUp Multiactive Collagen od Calivita je nyní k dispozici!

Přejít na obsah

RiseUp Multiactive Collagen od Calivita je nyní k dispozici!

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Podpora kloubů a kostí · 27 Březen 2023
Tags: kolagenCalivitaUCIIRiseUpMultiactiveCollagenklouby
Tento kolagenový komplex druhé generace je skutečným průlomem na trhu pro všechny spotřebitele, mladé i staré: ať už patříte k mladší generaci, která žije aktivně, nebo jste starší člověk s kloubními problémy – RiseUp Multiactive Collagen je příslibem skutečného zlepšit kvalitu života!

Nový RiseUp Multiactive Collagen od Calivita je kombinací dvou různých typů kolagenu: prvním je hydrolyzovaný kolagen typu 2, druhým je tzv. „Biologicky aktivní kolagen UC-II®“. Navržená kombinace obou typů kolagenu funguje tak, aby účinné látky nacházející se v kloubech byly využity co nejefektivněji. Zvláštností produktu je samotný bioaktivní kolagen UC-II®. Kolagen je v této látce přítomen ve své původní formě. Proto může zůstat biologicky aktivní, díky čemuž novinka působí jako inteligentní modulátor imunity.

Nový kolagen má trojí účinek:

  • UC-II® kolagen reaguje na přítomnost zánětu a uvolňuje látky, které tiší zánět a bolest.
  • UC-II® pak signalizuje tělu, aby „opravilo“ postižený kloub(y) a využívá vysoké dávky hydrolyzovaného kolagenu ke stimulaci produkce kolagenu přímo v kloubech.
  • Nakonec UC-II® začne regenerovat postižené klouby vysokými dávkami hydrolyzovaného kolagenu.

Jak funguje RiseUp Multiactive Collagen

RiseUp Multiactive Collagen působí tak, že snižuje zánět a bolest, ale jeho aktivní složky nám také pomohou posunout jej na další úroveň: s tímto novým produktem nabízíme nejen řešení pro oddálení nebo zpomalení degenerace chrupavky, ale také šanci pro naše spotřebitele. pro obnovu a regeneraci vašich kloubů! To, co Calivita Multiactive Collagen RiseUp nabízí, se nazývá „přístup druhé generace“!

Působení kolagenu v těle je podporováno řadou dalších přírodních a vzácných účinných látek. Všechny byly přidány do produktu v nejdostupnější a nejúčinnější podobě:

Co obsahuje RiseUp Multiactive Collagen kromě kolagenu?

Další zvláštností produktu je šípek (Rosa canina), který do něj byl přidán nejen pro svůj protizánětlivý účinek, ale také pro účinnou úlevu od bolesti.

Navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou, která podporuje správný a plynulý pohyb a pružnost kloubů.

Za zmínku stojí také známé a osvědčené trio MSM, chondroitin sulfát a glukosamin sulfát, protože všechny tyto látky přispívají ke zlepšení pohyblivosti kloubů a k budování a zpevnění chrupavek a zlepšení jejich pružnosti.

Na závěr přídavek vitamínu C a vitamínu E, které bojují proti zánětům a účinně podporují vstřebávání kolagenu v těle.

Lahodná pomerančová příchuť a složení bez cukru, konzervantů a barviv podpoří pravidelnou konzumaci novinky.

Pokud chcete snížit zánět, bolest nebo ztuhlost kloubů, proč si nekoupit a nevyzkoušet náš inovativní produkt na ochranu kloubů RiseUp Multiactive Collagen?

RiseUp Multiactive Collagen

Zjistěte více a objednejte si revoluční kloubní produkt RiseUp Multiactive Collagen.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah