Žebříček účinných přípravků na klouby s kolagenem

Přejít na obsah

Žebříček účinných přípravků na klouby s kolagenem

Prodejny Calivita International
S jarem ve vzduchu oficiálně skončil čas poflakování se v našich domovech, protože stále více z nás opravdu touží po čerstvém vzduchu. Cvičení však není pro každého stejně příjemné. Bolavé nebo zanícené klouby vám mohou túru zbytečně zkrátit. Proto představujeme čtyři přírodní produkty, které mohou pomoci vašim kloubům: podívejte se, jak se připravujeme na procházky a horské výlety.

Jak vybrat účinný přípravek na klouby?

Nejlepší volbou bude vysoce kvalitní produkt obsahující velké dávky přírodních účinných látek a mající pozitivní názory. Dnes si představíme dva takové produkty a jednu novinku na trhu.

Joint ProteX Forte je moderní receptura, oceněná certifikátem kvality cGMP, obsahující 9 přírodních aktivních látek, které posilují a regenerují klouby a zároveň jim poskytují dodatečnou ochranu při zvýšené zátěži, které jsme vystaveni například při horských výletech. Přípravek se doporučuje zejména lidem s problémy pohybového aparátu, které mohou být důsledkem: výrazného zatížení kloubů (při fyzické námaze nebo při nadváze), mechanických úrazů, sedavého způsobu života. Přípravek je indikován i pro lidi, kteří se stravují iracionálně nebo pro seniory.

Joint ProteX FORTE obsahuje speciálně vybrané aktivní látky s nutričním a fyziologickým účinkem, které pozitivně ovlivňují pružnost a pružnost kloubů (kurkuma, luční bylina, kadidlovník), zdraví kostí (zinek, mangan, kurkuma) a správnou tvorbu pojivových tkání, včetně kloubních chrupavek (mangan, luční bylina). Aktivní složky přípravku mají také antioxidační účinek (zinek, mangan, kurkuma). Produkt byl také obohacen o glukosamin, chondroitin, kyselinu hyaluronovou a methylsulfonylmethan (MSM).

Jak snížit zánět kloubů?

Prostě nemůžete mít příliš velkou podporu při zmírňování zánětu a bolesti. To je důvod, proč vám přinášíme další skvělý produkt: Curcuma Pro. Tento produkt je založen na přirozené protizánětlivé síle kurkumy, u které klinické studie prokázaly, že je srovnatelná s nesteroidními protizánětlivými léky (NSAID), pouze bez vedlejších účinků. Aby jeho vstřebávání a použití bylo ještě jednodušší a efektivnější, obsahuje mikronizovaný kurkumin (MicroActive®) a různé výtažky z kurkumy. Na druhou stranu extrakt z pepře BioPerine® je navržen tak, aby znásobil účinek kurkumy a zvýšil její aktivitu v těle na delší dobu.

Jaký kolagen na klouby vybrat?

RiseUp Multiactive Collagen je úplnou novinkou na trhu. Základem tohoto nejmodernějšího komplexu je biologicky aktivní kolagen UC-II® a velké množství hydrolyzovaného bovinního kolagenu. Jde o skutečně revoluční produkt, jehož úkolem je nejen zastavit degradaci kloubů a zmírnit záněty a bolesti s nimi spojené, ale také navodit regeneraci a rekonstrukci kloubů. UC-II® Collagen je schopen uvolňovat protizánětlivé látky a zároveň vyslat do těla signál k nastartování tvorby kolagenu v kloubech pomocí hydrolyzovaného kolagenu. Proto nejen dodává kolagen, ale také stimuluje jeho tvorbu v těle, což je prvním pilířem účinnosti tohoto produktu. Dalším jsou doslova desítky přírodních a cenných aktivních látek, které toho mohou pomoci dosáhnout: velké množství zklidňujícího šípku; kyselina hyaluronová zvyšující sekreci synoviální tekutiny; glukosamin, chondroitin a MSM pro stimulaci růstu chrupavky; a vitamíny pro usnadnění použití těchto cenných složek. RiseUp Multiactive Collagen s lahodnou pomerančovou příchutí je bez konzervantů, umělých barviv a cukru.

Čas na horskou turistiku

První pomoc na cestách

Vše velmi dobře, ale co když potřebuji okamžitou pomoc? Když čekáte, až tyto vzácné aktivní složky začnou působit zevnitř, proč nenanést Rescue Gel na bolavé části těla? Poskytuje rychlou úlevu prostřednictvím zklidňujících a chladivých účinků a snižuje bolest. Obsahuje bylinné účinné látky, např. rozmarýn, mentol, kafr, ďábelský dráp a arnika horská, které se za stovky let bylinné praxe osvědčily v boji proti bolestem kloubů. A co víc, 95 procent bylinných účinných látek pochází z certifikované ekologické produkce. Záchranný gel je vždy dobré mít v batohu, protože je účinný i při křečích, bodnutí hmyzem a popáleninách od slunce.

Jsme přesvědčeni, že díky našim produktům jste nyní připraveni na pořádnou túru. Nezapomeňte si také vzít s sebou dostatek vody a užít si počasí!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah