Zkontrolujte, zda víte vše o vitamínu C

Přejít na obsah

Zkontrolujte, zda víte vše o vitamínu C

Prodejny Calivita International
Published by Calivita Partner v Vitaminy · 1 Březen 2023
Tags: vitaminC1000Plus
Naše životní prostředí, včetně podzemních vod, je znečištěné různými škodlivými látkami a toxiny. Odborníci zkoumající studny a prameny v nich zjistili přítomnost 249 různých škodlivin. Téměř v každé lokalitě bylo zjištěno překročení stanovených limitů pro podzemní vody alespoň u jedné z těchto látek. Ale i když tyto limity nebudou překročeny – jed zůstane jedem, i když jeho koncentrace v pitné vodě, potravinách, vzduchu nebo půdě nedosáhne úrovně, která je oficiálně definována jako toxická!

Staré slovenské přísloví říká, že "mnoho hus prase porazí!" Co může nešťastník, který je denně nucen dýchat vzduch plný výfukových plynů (když není smogový alarm, oficiálně není toxický), pije vodu "trochu" kontaminovanou chemikáliemi, koupí si jablko v supermarketu která obsahuje pouze osm vedlejších produktů postřikových látek, z nichž žádná nepřekračuje „povolený“ limit, a nakonec musí brát léky, které jsou také chemikáliemi!

Pojem vitamin C neodmyslitelně patří ke jménu prof. Albert Szent-Györgyi, který za svůj objev dostal Nobelovu cenu. Díky přednáškám a pracím tohoto vědce je všeobecně známo, že tento vitamín je nezbytný pro správné fungování imunitního systému, ale také pružnost cév, zdraví a práci srdce, růst a hojení kostí a vazy.

vitamín C

Co ukázal výzkum vitamínu C

Naštěstí genialita prof. Szent-Györgyiho inspirovala mnoho dalších vytrvalých a vytrvalých badatelů, aby se tomuto oboru věnovali. Jedním z nich je prof. dr. Thomas E. Levy. Všiml si zajímavé věci. Když se toxin (jed) dostane do lidského těla, hladina vitaminu C v krvi a tělesných tekutinách okamžitě klesne, často až na nulu!

Důsledkem podávání toxinů potkanům v laboratorních podmínkách je okamžité a výrazné zvýšení hladiny vitaminu C! Jak je to možné? Odpověď je triviálně logická. Člověk je jedním z dvanácti nešťastníků v biologickém světě, jejichž tělo není schopno (zapomnělo?) syntetizovat vitamín C! Je plně závislý na jeho doplnění zvenčí! A opět vyvstává otázka: Kolik je denní potřeba vitamínu C?

Vědci v laboratoři podali intoxikovaným krysám po vyčerpání schopnosti jejich těla syntetizovat vitamín C až 500 mg vitamínu C na kg tělesné hmotnosti. Pro člověka s průměrnou tělesnou hmotností 75 kg je to 37 500 mg denně! Užíváte oficiálně doporučenou dávku 100 mg denně? Je to tragikomické! Doporučujeme přečíst si knihu: VYLÉČIT NEVYLEČITELNÝ VITAMIN C - Nemoci, infekce, toxiny Thomas E. Levy, MD, JD.

Produkty vitaminu C s prodlouženým uvolňováním

Díky vysokým dávkám vitaminu C s prodlouženým uvolňováním v produktech C 500 nebo C 1000 Plus získáte vynikající podporu imunity, protože tyto produkty doplní vitamin C v kritické době, kdy ho nejvíce potřebujete. Kromě toho vitamin C také přispívá ke správné tvorbě kolagenu, podporuje udržení zdravých cév, kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže. Jako antioxidant pomáhá chránit před nepříznivými účinky volných radikálů; může oddálit viditelné známky stárnutí; hraje důležitou roli v metabolických procesech produkujících energii.

Calivita C 1000 Plus


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Návrat na obsah